Kandidaat staat centraal

Kennismaken met kandidaat

Persoonlijk en voordelig

Wij werken vanuit de kandidaat

Wij bouwen samen met onze kandidaten aan een uitgebreid portfolio. Door deze aanpak kennen we ons talent door en door. HiTalent kandidaten investeren zelf tijd en geld  in hun traject. Onze aanpak en de commitment van de kandidaat zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte match. Hierdoor kunnen wij onze tariefstelling laag houden.  Zo krijg jij meer waar voor je geld.

Zo kom je in contact met de kandidaten

1-Contact Talentmakelaar

Je maak eerst een afspraak met de Talentmakelaar van de kandidaat.. Dit gesprek  is geheel vrijblijvend. De Talentmakelaar vertelt je graag meer over de kandidaat.

2-Kennismaking kandidaat

De Talentmakelaar informeert de kandidaat over de vacature. opdracht of andere de vraag die jouw organisatie heeft. Wij koppelen de reactie van de kandidaat naar jou terug en plannen de afspraak met de kandidaat..

3-Match

Als er een match is brengt HiTalent een fee in rekening. De hoogte van de  fee en de vorm waarin deze wordt verrekend wordt in onderling overleg afgestemd. 

Gerben Brinkman | Oprichter HiTalent

Wie is de Talentmakelaar?

"Ik geloof dat de werkplek de beste leerplek is. Daarom begeleid ik mensen en organisaties om hen te verbinden en te ontwikkelen door middel van talent en vertrouwen. HiTalent functioneert hierbij als kennis- en netwerkorganisatie."  

Vragen en antwoorden over het contact met een HiTalent kandidaat

Waarom werkt HiTalent met een Talentmakelaar?

Wij zijn geen CV-schuivers, maar willen samen op zoek gaan naar de beste match. Daarom gaan we in gesprek met al onze kandidaten om erachter te komen waar hun kracht en ambities zitten. Hierbij gebruiken we de methode 'PortfolioPower' en leggen we de nadruk op de ervaringen en talenten van mensen. Deze komen vaak niet goed naar voren in een CV, daarom gaan wij graag in gesprek met onze kandidaten. We weten waarnaar ze op zoek zijn en willen dat onze kandidaten op de juiste plek komen. De TalentMakelaar helpt jouw, als werkgever, snel tot een geschikte match te komen. Omdat wij de ambities van de klant en de organisatie met elkaar af te stemmen en talenten zo effectief mogelijk in te zetten. Voor een vrolijke kandidaat en een tevreden werkgever. Hierbij nemen we als het ware een stukje CV's doorspitten en recruiten van je over en selecteren voor jou de meest passende matches.

Hoe weet ik of de kandidaat bij mij past?

HiTalent gaat graag met je in gesprek over jouw organisatie en de functie die de organisatie graag wil vullen. Wij willen graag weten waar je naar opzoek bent om zeker te zijn dat de kandidaat een goede match is. Misschien heb je direct de juiste persoon gevonden en kunnen we een kennismaking voor je tegelen. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen we snel door ons netwerk heen struinen om een geschikte kandidaat voor je te vinden.

Wat kost de dienst van de Talentmakelaar?

HiTalent brengt een fee rekening als er een match is. Afhankelijk van de kandidaat en de soort match die gemaakt is bepalen in overleg de hoogte van de fee en de vorm waarin we de fee in rekening wordt gebracht. Zo is een eenmalige fee bespreekbaar, maar we hebben ook de mogelijkheid om de fee te verrekenen via een detacherings- of uitzendconstructie.

Ik verwijs de kandidaat door naar iemand anders in mijn netwerk. Levert dat nog wat op?

Jazeker! Heb jij de gouden tip voor de kandidaat dan krijg je van ons een Kickback fee. Het is belangrijk dat we hierover afspraken maken voordat jij de kandidaat introduceert in jouw netwerk.

Wat als ik niet tevreden ben met de kandidaat?

Als de kandidaat toch niet blijkt te voldoen, dan kijken we eerst wat de reden hiervan is. Daar waar mogelijk ondersteunt of adviseert HiTalent om de problemen op te lossen.

Waar vind ik beschikbare kandidaten?

Beschikbare kandidaten zijn op dit moment nog niet op de website te vinden. Dit gaat de komende maanden veranderen. Houd onze website of social media kanalen in de gaten. Heb je een vacature of een opdracht of een andere vraag waar een HiTalent kandidaat op zou kunnen passen neem dan contact op met HiTalent. Bel naar 074-3490502 of stuur een e-mail naar info@@hitalent.nl.

Ik zie geen geschikte kandidaat, wat nu?

Beschikbare kandidaten zijn op dit moment nog niet op de website te vinden. Dit gaat de komende maanden veranderen. Houd onze website of social media kanalen in de gaten. Heb je een vacature of een opdracht of een andere vraag waar een HiTalent kandidaat op zou kunnen passen neem dan contact op met HiTalent. Bel naar 074-3490502 of stuur een e-mail naar info@@hitalent.nl.