Ik kreeg net de hulp die ik nodig had voor mijn SKJ-registratie
17 februari 2023 

Ik kreeg net de hulp die ik nodig had voor mijn SKJ-registratie

"Gerben staat echt naast je"
Ze is een jonge moeder met een druk gezin, ze is gedreven en zeer ambitieus. Maar toen een van haar 4 zonen ernstig ziek werd en al haar aandacht opeiste, had ze het toch wel moeilijk haar EVC-traject voor SKJ voort te zetten. "Maar Gerben Brinkman van HiTalent staat echt naast je, merkte ik", vertelt Alaa (34). "Hij stond altijd voor me klaar om me te ondersteunen. 'Je doet het heel goed', zei hij dan en die positieve woorden had ik op zo'n moment echt nodig."

Stap-voor-stap
"Gerben nam regelmatig met mij het portfolio door", legt Alaa uit.

"Hij nam extra de tijd voor mij. Dat heeft heel veel effect op mij gehad.

Samen keken we wat ik nog moest doen. Stap-voor-stap gingen we verder. Ik wilde gewoon heel graag naar het einde van mijn EVC-traject en als je kijk wat je allemaal moet doen, dan raak je al snel een beetje ontmoedigd. Ik ben daarom heel blij dat Gerben mij daar doorheen heeft geholpen. Dat heeft mij echt goed gedaan."

Meer zelfvertrouwen
In het voorjaar van 2022 haalde ze haar SKJ-registratie. Alaa kreeg goed inzicht in haar kwaliteiten voor de Jeugdzorg. "Ik ontwikkelde zelfvertrouwen. Ik leerde reflecteren en kreeg zo goed inzicht in waar ik goed in ben. Ik weet nu wat ik te bieden heb en kijk goed om me heen welke banen beschikbaar zijn. Er zijn veel vacatures. Ik ben best kieskeurig en pak niet zomaar iets op. Er liggen veel kansen."

De naam in dit verhaal is in verband met de functie van deze klant gefingeerd. Vanzelfsprekend heeft de klant wel toestemming gegeven om het verhaal zo te vertellen.

Reactie plaatsen