Maak nu een pitstop:
In 10 weken klaar voor je SKJ registratie

Klaar voor de start?

Gerben Brinkman

Oprichter HiTalent

Met een SKJ registratie verzeker jij jouw toekomst in de jeugdzorg

De meeste Professionals in de Jeugdzorg zijn of worden verplicht om geregistreerd te staan in het SKJ register. Via HiTalent begeleid ik Jeugd- en Gezinsprofessionals naar registratie via een EVC-traject waar we jouw werkervaring vastleggen langs de SKJ meetlat.

Eerst opladen

PortfolioPower zorgt voor energie, inspiratie en motivatie.  

Goed gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. In onze online werkplaats staan alle tools voor je klaar.

Persoonlijke begeleiding 

Je portfoliobegeleider zorgt voor feedback en de stok achter de deur. 

Een verplichting?  Tijdrovend?
Wij maken er een feestje van!

Een moetje om mijn werk te kunnen blijven doen dat is wat ik vaak hoor van de kandidaten die een SKJ registratie nodig hebben. Overheden en opdrachtgevers gaan steeds vaker de SKJ registratie vragen. Als je niet de juiste opleiding hebt maar al wel werkervaring hebt in de Jeugd- en gezinszorg dan is een EVC-traject de manier om jouw SKJ registratie te behalen. Kom maar eens kijken in de werkplaats van HiTalent! Wij hebben al 14 jaar ervaring met het begeleiden van kandidaten in EVC-trajecten. En we hebben ons de afgelopen jaren  gespecialiseerd in het bouwen van portfolio's voor SKJ registratie's. Als je portfolio klaar is dan zorgt HiTalent ervoor dat de best passende EVC aanbieder jouw portfolio gaat beoordelen. 

14

Jaar ervaring

10

In 10 weken je portfolio klaar

100%

van de kandidaten behaalden SKJ registratie met HiTalent

Swen | 41 

Social Worker

Twee vliegen in één klap!

De toekomst van mijn bedrijf stond op het spel. Al ruim een jaar was ik tevergeefs bezig bij een EVC aanbieder en zag door de bomen het bos niet meer. Toevallig hoorde ik een positief verhaal over HiTalent. Samen met Gerben hebben we een plan gemaakt om binnen 10 weken mijn portfolio gereed te hebben voor de beoordeling. Dit is gelukt! En 4 weken na het gesprek met de beoordelaars had ik mijn SKJ registratie op zak!

Waarom een SKJ pitstop maken?

Jouw werkervaring en talent is deze pitstop waard

 • In 10 weken je portfolio klaar voor SKJ registratie. En als je wilt kan het nog sneller! Wij steken de helpende hand uit.
 • Een vaste begeleider die zorgt voor de juiste stappen en tools.
 • Met deze uitgekiende, slimme en efficiënte "SKJ stop" zorgen we ervoor dat we snel kunnen werken zonder het overzicht te verliezen.
 • Jij werkt aan je portfolio wanneer het jou uitkomt.
 • Even in de achteruitkijkspiegel kijken naar je werk van de afgelopen jaren werkt motiverend en stimulerend voor de toekomst.
 • We maken een super CV die niet alleen scoort tijdens het EVC-traject maar ook voor je verdere ontwikkeling of sollicitaties.
 • Mis jij een stuk werkervaring of theorie? Geen nood het HiTalent netwerk staat voor je klaar voor een snelle reparatie.
 • Jouw portfolio zorgt ook voor vrijstelling voor de hbo opleiding Social work.
 • Je legt ook de basis voor herregistratie.
 • Je betaalt  alleen voor de bouw van het portfolio, je houdt het geld voor het beoordelingstraject nog even in je zak. Dat is net zo prettig in deze tijd. 

Herken jij deze loopbaan storingen?

 1. Naar school gaan vind jij niks, jij hebt je vak geleerd in de praktijk.
 2. Je werkt op hbo niveau, maar wil niet meer naar school om dit aan te tonen. 
 3. Schrijven over jezelf is niet je sterkste punt.
 4. Je bent al druk en kunt zo'n traject er eigenlijk niet bij hebben.
 5. Onzekerheid over je baan.
 6. Onzekerheid over je groeikansen en je salaris.
 7. Onzekerheid over herregistratie na 5 jaar.
 8. Beperkt in je carrièremogelijkheden.
 9. Twijfel over je expertise. 

De inhoud van jouw SKJ Toolkit

PortfolioPower

Wij denken dat wij een unieke aanpak hebben. Even terugkijken en stilstaan bij wie je bent en wat je allemaal doet en drijft. Daar krijg je energie van!

Een super CV

We schenken veel aandacht aan je cv, want een goed CV is het halve werk. Een HiTalent cv is niet alleen gericht op het verleden. Het geeft een duidelijk beeld van jou (onbewuste) leerlijn en jouw toekomst.

Ontzorging

Schrijven over jezelf, wie je bent,  wat je doet,  hoe dat doet en waarom je doet is best lastig.  Daar waar jij vastloopt,  bieden wij de helpende hand. Zo ook bij het maken van lay-outs.

Hulp van het SKJ Gilde

Heb je specifieke kennis nodig of wil je sparren met een vakgenoot? 800 jeugd en gezin's professionals staan voor je klaar.

Vaste begeleider

Gedurende het traject heb je
1 contactpersoon, .Deze begeleider bewaakt de planning. Zo  voorkom je dubbel werk.

Opmaat naar hbo Social work - Bachelor

Wil je dat HBO papiertje graag een keer behalen, dan is SKJ registratie een mooie stap in de goede richting. 90% vrijstelling is echt mogelijk!

Sjablonen en voorbeelden

In jouw persoonlijke portfolio omgeving vind je ruim voldoende voorbeelden en formats. Zo houd je de vaart erin!

Makkelijk samenwerken

Jouw portfolio staat in de cloud omgeving waardoor we makkelijk samen kunnen werken in hetzelfde document. Dat is lekker efficiënt en veilig!

In jouw tempo

Als het even niet lukt om aan je portfolio te bouwen of als je juist even wil versnellen, dat kan. Jij kunt werken aan je portfolio wanneer het jou uitkomt.

Directe bijscholing

Mis je een stuk kennis of ervaring? Geen probleem, we upgraden jouw ervaring tijdens het traject.

e-learning

Super snel

Met de e-Learning omgeving kun jij gas geven en je eigen snelheid bepalen van het traject

Wie ben ik? Waar ga ik voor en waar sta ik voor?

Persoonlijk Profiel

Het hart van je portfolio is het persoonlijk profiel. Lekker concreet op 1 A4' tje! 

Vragen en Antwoorden over het EVC-traject voor SKJ registratie

Ik heb geen hbo diploma, kan ik dan wel een EVC SKJ traject te doen?

Je kunt zeker een EVC SKJ traject doen, een diploma is van waarde in een portfolio, maar de kern van een EVC traject is dat jouw werkervaring wordt gemeten.

Ik heb nog niet voldoende werkervaring, is een EVC-traject dan wel handig?

Je kunt al wel je portfolio gaan bouwen, zo kom je er precies erachter waar je nog werkervaring op moet doen. Op het moment dat je portfolio compleet is wordt je portfolio pas beoordeeld. HiTalent heeft het bouwen van het portfolio en de beoordeling gescheiden. Dat is net zo handig en scheelt in de portemonnee!

Hoe lang duurt het en wat kost het om mijn portfolio te laten beoordelen zodat ik mijn SKJ registratie aan kan vragen?

Als je portfolio klaar is dan zorgt HiTalent dat de best passende EVC aanbieder jouw portfolio gaat beoordelen. Het resultaat van de beoordeling wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat, dit is een heel gedetailleerd document en je ontvangt ook het vakbekwaamheidsbewijs, dit is het resultaat op 1 a4'tje. Met het vakbekwaamheidsbewijs kun jij je registreren bij SKJ. De investering voor de beoordeling is ongeveer € 1600,- exclusief btw. Je ontvangt een offerte op maat voordat we dit traject gaan starten.

Is werkervaring een must voor het starten van een EVC-traject?

Het is niet nodig om werkervaring te hebben om een EVC-traject te starten. We begeleiden bijvoorbeeld kandidaten die in de jeugdzorg willen gaan werken maar nog geen ervaring hebben. We bouwen dan vanaf het moment dat je aan de slag gaat een portfolio op die beoordeeld kan worden zodra deze compleet is. Dit duurt wel minimaal een jaar. Zie het als een werk-leertraject op maat.

Vooraf duidelijkheid over uitkomst 

Gerben was voor mij als motivator daarbij aanwezig. Hij gaf sturing aan de vraag hoe bepaalde onderwerpen het best omschreven kunnen worden. Ik kon dat moeilijk alleen. Ik dacht te moeilijk. Waarop Gerben mij weer als het ware terug bracht bij de opdracht.

Voor mij was dit een erg prettig traject, waar ik erg enthousiast over geworden ben. Ik zal dit traject bij HiTalent zeer zeker aanraden.
Martine

15 jaar geleden was ik nog monteur monteur nu ben ik SKJ geregistreerd

De ervaring die ik vandaag opdeed kon ik diezelfde dag nog verwerken in mijn portfolio. Van Gerben kreeg ik ook de tip om een online opleiding te volgen bij de universiteit van New York over autisme. Deze korte opleiding heb ik ook toegevoegd in mijn portfolio om mijn HBO-niveau aan te kunnen tonen. Het gesprek met de assessoren verliep heel erg prettig en ik ben nu SKJ geregistreerd!

Steven
Gerben staat echt naast je
Gerben nam regelmatig met mij het portfolio door. Hij nam extra de tijd voor mij. Dat heeft heel veel effect op mij gehad. Samen keken we wat ik nog moest doen. Stap-voor-stap gingen we verder. Ik wilde gewoon heel graag naar het einde van mijn EVC-traject. Ik ontwikkelde zelfvertrouwen. Ik leerde reflecteren en kreeg zo goed inzicht in waar ik goed in ben. Ik weet nu wat ik te bieden heb en kijk goed om me heen welke banen beschikbaar zijn. 
Alaa
Ik kreeg structuur en overzicht

Gerben hielp me heel goed exact aan te duiden, dit is wat er wordt gevraagd. Hij nam de tijd voor mij en heeft de rust alles precies uit te leggen. We hadden regelmatig contact. Hoe omschrijf jij dat dan? Alleen was mij dit waarschijnlijk wel gelukt. Echter zou me dat veel meer tijd, energie en stress hebben gekost. Gerben hielp echt te ontzorgen door onder andere zaken te verhelderen, te structureren, overzicht creëren, mee te denken met vraagstukken en hoe die te omschrijven. Ik ben dus erg tevreden met de ondersteuning die ik heb mogen ontvangen

Marleen

HiTalent nam mij bij de hand voor SKJ-registratie

Van het begin tot het einde had ik het gevoel dat Gerben Brinkman mij bij de hand had genomen en me door de materie loodste. Ik begon eind maart, begin april en in september had ik mijn registratie al binnen, inclusief een deel van de HBO-studie Social Work. Ik ben zeer te spreken over zijn aanpak.

Bayram

Ik schoof het voor me uit 

 "Ik schoof het huiswerk voor me uit" Gemeenten eisen vaak een SKJ-registratie. Ze moest dus wel een keer aan de bak en zocht daarom een persoonlijke begeleider. Die vond ze bij HiTalent. "Dat was een grote opluchting. Gerben Brinkman legde me prima uit wat ik moest doen en achteraf viel het allemaal gelukkig mee."

Hetty

Maak nu een online afspraak voor gratis SKJ check gesprek